ejendomsservice

Danwi A/S
Nybrogade 20
1203, København K
Danmark

Danwi A/S er en familieejet virksomhed stiftet i 1993. Hos Danwi har vi stort fokus på kundetilfredshed og ærlighed. Alle vores medarbejder er dansktalende.

Vi tilbyder følgende:

Erhvervsrengøring. Hos Danwi tilbyder vi professionel erhvervsrengøring i København og omegn, her har vi mere end 20års erfaring. Ingen virksomhed er for stor, ingen virksomhed er for lille. Vi varetager både rengøring for private og offentlige institutioner.

Ejendomsserivce. Danwi tilbyder også professionel ejendomsservice i København og omegn. Hos os får du faste medarbejde tilknytte din forening eller ejendom. Vi er yderst fleksible, da vi har stor forståelse for, at der kan opstå akutte situationer, der skal reageres på hurtigt.

Kontorrengøring. Vi, hos Danwi, tilbyder herudover også professionel kontorrengøring i København og omegn. For os, handler kontor rengøring om at skabe en positivt og trygt arbejdsmiljø, for jeres medarbejder. Det er netop bevist at det er med til at at styrke produktiviteten, effektiviteten og arbejdsglæde.

Vi tilbyder meget mere, som du kan læse mere om på vores hjemmeside.

+45 43 99 15 29